Det er med stor glæde og fornøjelse, at Synergi Bornholm kan byde velkommen til vores nye weekendbornholmer og indehaver af Kaffeslottet – Rikke Hertz.

Rikke arbejder til daglig som spirituelrådgiver, coach og underviser – og så er hun clairvoyant, healer og medie. Det er kombinationen af alle disse elementer, som adskiller hende fra andre rådgivere. Hun bruger både sin rationelle hjerne, sin intuition og sin spirituelle side, når hun arbejder.

Rikke er kendt fra programmet, ”Nærkontakt,” der har været sendt på Kanal 4, hvor hun rådgiver kendte danskere med en uhørt præcision og indsigt.

Nu har vi Bornholmere mulighed for, at opleve hende holde et foredrag om sit liv, og vejen til det sted hun står i dag. En vej, der har været fyldt med både risici og personlige kampe, men som viser, hvor langt man kan nå med troen på sig selv, og at vi er hjulpet ovenfra.

Det kommer til at foregå d. 23. marts 2018 på Rønne bibliotek mellem 18.30 og 21.00.
Første del vil handle om Rikkes personlige historie; om vejen til succes. Efter pausen vil der være demonstration af hendes evner overfor 2 fra publikummet. De 2 sittinger vil der blive trukket lod om, blandt de, der har mod på at stille sig op og lade andre høre hvad deres fremtid rummer af muligheder.

Tid: 23. marts 2018 kl. 18:30-21
Sted: Bornholms Bibliotek, Pingels Alle 1, Rønne.
Billetter: Billetto
Pris: 350,- eksl gebyr