HAR DU BRUG FOR AT FÅ EN BEDRE KONTAKT TIL DIG SELV? ELLER VIL DU BLOT LÆRE AT KOBLE FRA I HOVEDET? SÅ ER DETTE KURSUS MÅSKE DIG!

“Embrace Your Power” er et enkeltdagskursus, hvor du vil få mulighed for at arbejde intenst med dig selv og din egen energi. Igennem praktiske øvelser vil du få forståelsen for dig selv, hvordan du fungerer, hvornår du er for meget oppe i hovedet, styrke din kontakt til dig selv og åndelige hjælpere.

Kurset henvender sig til dig, der har brug for at lære at slippe kontrollen og som er for meget oppe i hovedet, eller dig som blot har brug for at styrke kontakten til din egen sjæl, således at du kan nyde dit eget nærvær, uden at hovedet, egoet eller ydre omgivelser tager styringen.

De eneste krav er:
– Du er over 16
– Du er i psykisk, og også gerne fysisk, balance
– Du har mod på at lære noget nyt og tør kaste dig ud i den intense energi, det er at forholde sig til dig selv og din indre kerne
– Du er åben overfor kontakt til åndelige hjælpere og derved åben overfor den åndelige verden

Ved dette kursus vil du blandt andet lære om:
– Meditation
– Væren i nuet
– Kontakt til din åndelige guide & skytsengel
– Udvide din egen bevidsthed og dit energifelt
– Bøn om guddommelig orden (Alt er som det skal være, og det som skal komme, kommer)
– Grounding/jordforbindelse og selvbeskyttelse
– Modtage healing fra skytsengel

Efter endt kursus vil du have fået redskaber til at kunne lytte mere til dig selv og bruge din egen energi på en gavnlig og brugbar måde, og derved hjælpe andre videre i samme teknikker.

Kurset vil foregå lørdag d. 5 maj 2018 fra kl. 10.00 – 16.30:
Rønne Bibliotek
Pingels Alle 1
3700 Rønne (Bornholm)

Prisen for kurset: 1350 kr. pr. person. + gebyr.
TILMELDING ER NØDVENDIG SAMT BETALING BINDENDE.
(Ønsker du at ratebetale med 675 kr. ved tilmelding og sidste rate på 675 kr., 1 måned før workshoppens start, så send en mail til medium@sebbastianlorantius.dk)

Der vil være snacks, the/vand/kaffe på workshoppen, men du skal selv sørge for frokost.
– OBS! I deltagerprisen er der inkluderet bogen “Helt åben” af Tosha Silver, som kan sendes på forhånd inden kursets start. Send da en mail til medium@sebbastianlorantius.dk med adresse og navn på modtageren.

OBS! Inden tilmelding skal du være obs på disse regler:
– Du skal være over 16 for at deltage
– Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før kurset, ej heller aftenen før, eller under kurset.
– Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance (dyb depression og psykiske lidelser) kan ikke deltage. Ved tvivl, send gerne en mail.
– Overtrædes disse ovenstående regler kan man risikerer bortvisning.
– Ved udeblivelse refunderes betalingen ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
– Din tilmelding samt betaling er bindende! Men du bedes sende en mail til medium@sebbastianlorantius.dk, såfremt du ikke kan deltage alligevel. Hvis din plads kan besættes til anden side, kan det komme på tale, at der kan være refundering af betaling. Men kun såfremt din plads besættes af en anden.

TILMELD OG BETAL HÉR

Har du spørgsmål? Så send en mail til medium@sebbastianlorantius.dk

Om underviseren:
Sebbastian Munk Lorantius er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener og tv-programmerne “De dødes nat”, “Fornemmelse for mord” & “Nærkontakt”. Sebbastian arbejder i dag fuldtid som clairvoyant & medium, foredragsholder, forfatter & underviser på spirituelle workshops. Han er ligeledes anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, samt forfatteren bag bogen “Den spirituelle verden”. www.SebbastianLorantius.dk & www.SpirituelleWorkshops.dk